Az online tanfolyamokra való jelentkezés menete


1. 
Először válassza ki a tanfolyamot, tanfolyamokat vagy anyagokat.  A jobb felső sarokban lévő Tanfolyam választó "Mehet" gombjával lehet elindítani a jelentkezést.

_adatok/_image/tanfolyam_kepek/jel_1.jpg


2.
A "Kosár" oldalon ellenőrizhető a kiválasztott anyag. Egy alkalommal több anyag is választható. Itt lehet törölni is a kosárból a már kiválasztott tanfolyamot. Ha minden rendben van, a "Jelentkezés" -re kattintva lehet továbblépni a befizetéshez.

_adatok/_image/tanfolyam_kepek/jel_2.jpg

3.
Ha Ön már regisztrált a Fotóvonalon, akkor az e-mail és a jelszó megadása után a "Belépés" gombbal léphet tovább.
Ha még nincs regisztrálva, akkor a "Regisztráció" gombra kattintva lehet ezt megtenni.

_adatok/_image/tanfolyam_kepek/jel_3.jpg

4.
Regisztráció

_adatok/_image/tanfolyam_kepek/jel_4.jpg


5.
A Befizetés oldalon az adatainak ellenőrzése után az alsó színes gombok valamelyikére kattintva ki lehet választani a fizetés módját. 

_adatok/_image/tanfolyam_kepek/jel_5.jpg

A PayPal fizetésnél az anyaghoz való hozzáférés az átutalás után azonnal automatikusan aktiválódik. A banki vagy átutalásos műveletnél az összeg megérkezése után. 
Az anyag egy kisebb része már az átutalás előtt, a jelentkezéskor elérhetővé válik. 

További segítség: vonal@fotovonal.huA belső oldalakról a címoldalra a Home gomb segítségével juthatunk. A weblapon belüli navigációra a baloldali függőleges gombsor szolgál.


Az egyes gombok funkciói:

Tudásbolt

Itt különálló anyagok találhatók. Ezeket egyenként lehet „megvenni” mint egy normál webáruházban. A kötöttség csak annyi, hogy a kiválasztott agyagok összértéke minimum 2.500 Ft (bruttó) kell, hogy legyen. Az itt elérhető témák egy része a tanfolyamok anyagában is szerepel.


Tanfolyamok
A tanfolyam jellegű ismeretterjesztő, oktató anyagok bemutatásának elérése. Ezek teljes terjedelmükben a hozzájárulás befizetése után érhetők el. E nélkül az anyagok bemutató (demo) változatai tekinthetők meg.


Tréningek
Itt konzultációs, képértékeléses gyakorló lehetőségek találhatóak.

 

Ingyenes
Ezzel a gombbal érhetők el az ingyenesen megtekinthető anyagok.


Lexikon
Fotográfiai szakkifejezések lexikonja. Rövid definíciók képekkel. Az angol megfelelő alapján is lehet keresni.


Kapcsolat
A weboldal impresszuma. A tulajdonos és fenntartó cég adatai.


Belépés
A regisztrált látogatók itt léphetnek be. Új regisztráció a tanfolyami jelentkezés harmadik lépésénél lehetséges. 


Tanfolyamaim
Ez a gomb csak bejelentkezés után látható. Rákattintva egy olyan oldal jelenik meg, amelyen azok az anyagok láthatóak, amelyek megtekintésére a látogató aktuálisan jogosult.


A Home gombra való kattintás után mindig csak az anyagok demo változatait lehet megtekinteni. Akkor is, ha a látogató bejelentkezett, és jogosult az anyagok teljes verziójának megtekintésére. A teljes verziók eléréséhez a Tanfolyamaim gomb alatti linkeket kell használni.


 Monitorkalibrációs segédábra